ERC, sobre un pacte entre Junts i el PSC després del 12-M: “La sociovergència no és notícia”

Sans critica que postconvergents i socialistes "s'han unit de manera descarada" al llarg de la legislatura

    La portaveu d'ERC, Raquel Sans, en roda de premsa (ACN)

    La portaveu d’ERC, Raquel Sans, s’ha referit aquest dilluns a la possibilitat d’un pacte entre Junts i el PSC després de les eleccions catalanes del 12-M, i ha assegurat que “la sociovergència no és notícia” a Catalunya. Després que l’exalcalde de Barcelona Xavier Trias, actual regidor al consistori barceloní, hagi obert la porta en una entrevista a SER Catalunya a un govern amb el PSC en funció dels resultats de les eleccions catalanes del 12 de maig, Sans ha advertit que “una cosa és el que es diu en campanya i l’altra el que es fa de manera efectiva”.

    En aquest sentit, la republicana ha assegurat que la coincidència entre Junts i el PSC ja s’ha vist “aquests últims tres anys al Parlament de Catalunya quan es tractava de defensar els interessos dels de sempre”, i ha criticat que “s’han unit de manera descarada”. No obstant això, el candidat socialista, Salvador Illa, ha manifestat aquest dilluns que veu “molt difícil” un govern amb Junts.

    Sans també s’ha referit al debat d’aquest mateix dilluns organitzat per Pimec i ha assegurat que ERC són “els únics” que han fet propostes, a diferència dels caps de llista de Junts, Carles Puigdemont, i del PSC, Salvador Illa, ha dit. “La proposta del senyor Illa és Espanya, i la del senyor Puigdemont és Puigdemont”, ha deplorat la portaveu d’ERC, que ha alertat que les eleccions al Parlament serviran per veure si les decisions que afecten Catalunya es prenen a Catalunya “o es decideixen des de Madrid”.

    (Visited 17 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari