Tercer judici ajornat en espera que s’apliqui l’amnistia

L'Audiència de Barcelona havia de jutjar dilluns a una dona pel tall de l'AP-7 en les protestes del 2019 contra la condemna als dirigents del procés

Audiència de Barcelona
Audiència de Barcelona

L’Audiència de Barcelona ha ajornat el judici pel tall de l’AP-7 durant les protestes del 2019 contra la sentència condemnatòria de diversos dirigents del procés, davant la previsible aplicació de la llei d’amnistia. Una dona havia de ser jutjada dilluns que ve per un delicte de desordres públics, i s’enfrontava a una pena de tres anys de presó demanada per la Fiscalia.

Es tracta del tercer judici  que ha transcendit que s’ha suspès per la possible aplicació de l’amnistia, després d’un judici en un jutjat penal de Girona i una deliberació d’un recurs d’apel·lació al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Segons el fiscal, els fets van ocórrer entre les 8.50 i les 10.40 hores del 18 d’octubre quan l’acusada, juntament amb moltes altres persones no identificades, va tallar la circulació a l’AP-7 en direcció a Girona a l’altura de Sant Celoni (Vallès Oriental). Els manifestants van fer una barricada amb pneumàtics, arbres i fustes i hi van calar foc.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari