Imputen Rocha per corrupció de la Federació Espanyola

La jutgessa canvia la condició del que havia de ser el successor de Rubiales de testimoni a investigat

Rubiales amb Rocha

La investigació per la trama Luis Rubiales ha esquitxat de ple Pedro Rocha. L’extremeny havia de ser el nou president de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), però la justícia ha alterat els seus plans.

Rocha declarava aquest divendres com a testimoni pel cas del suposat desviament de fons de la Federació, però la jutgessa ha decidit imputar-lo després d’escoltar-lo durant mitja hora.

Rocha era l’únic candidat oficial a les eleccions de la Federació Espanyola, ja que és l’únic que havia aconseguit els avals necessaris per presentar-se. Això el convertiria en president virtual. Això no pot canviar llevat que hi hagi una sentència en ferm o que l’inhabilitin.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari