Rebutgen ajornar un judici contra manifestants per la sentència de l’1-O a l’espera de l’amnistia

El judici està previst pel 22 de maig i els advocats al·legaven que la llei pot entrar en vigor a finals d'aquell mes

Audiència de Barcelona
Audiència de Barcelona

La secció 10a de l’Audiència de Barcelona ha rebutjat ajornar un judici previst pel 22 de maig contra uns manifestants per la sentència del procés a l’espera de l’amnistia, com demanava la defensa. Els advocats dels manifestants sol·licitaven ajornar el judici treballant amb els càlculs que la llei d’amnistia pugui entrar en vigor a finals de maig, un cop s’hagi superat l’esmena a la totalitat al Senat, però el tribunal s’ha negat.

El judici afecta dues persones que protestaven per la sentència als líders del procés i quatre agents dels Mossos d’Esquadra, acusats d’apallissar els dos detinguts, segons ha informat la defensa. Els manifestants s’enfronten a peticions de fins a nou anys i mig de presó per part de la Fiscalia i de tres anys i mig per part de la Generalitat.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari