García Castellón dona un dia als investigats de Tsunami perquè li diguin on viuen i els pugui citar

El jutge demana a la Guàrdia Civil que localitzi tres de les persones encausades

L'Audiència Nacional
L'Audiència Nacional

El jutge de l’Audiència Nacional Manuel García Castellón ha reclamat aquest dimarts als investigats de la causa de Tsunami Democràtic que, a través dels seus lletrats, li facin arribar en un dia les direccions dels domicilis on viuen perquè els pugui citar a declarar. La petició es dirigeix a les 10 persones que tenen oberta la investigació a l’Audiència Nacional.

En els casos de Jesús Rodríguez, Jaume Cabani Massip i Nicola Flavio Giulio, que no han designat advocats que els representin, el jutge ha demanat a la Guàrdia Civil que esbrini on es troben, difon l’ACN.

García Castellón ha pres aquestes decisions a un mes i mig de la data que es preveu l’aprovació de la llei d’amnistia al Congrés dels Diputats, un cop el text hagi superat el tràmit al Senat i torni al Congrés per a la votació definitiva.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari