Els barons del PP carreguen contra Aragonès abans del debat sobre l’amnistia al Senat

López Miras, Mazón i Gamarra critiquen que el president català pretengui "trolejar" el Partit Popular

    El president de Múrcia, Fernando López Miras, i el de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, aquest dilluns al Senat (ACN)

    Barons del PP han criticat les manifestacions del president de la Generalitat, Pere Aragonès, sobre la seva intenció de “trolejar” els populars al debat sobre l’amnistia al Senat. El president de Múrcia, Fernando López Miras, ha afirmat que les manifestacions d’Aragonès són una “frivolitat” pròpia d’algú que no té el nivell de “seriositat” que requereix la política, i el president valencià, Carlos Mazón, també ha rebatut les manifestacions d’Aragonès: “Cadascú demostra el nivell que té amb el que fa i diu”.

    Per la seva banda, la secretària general del PP, Cuca Gamarra, també ha afirmat que Aragonès pretén “trolejar” el Senat defensant un “exercici de corrupció política”. “Aragonès estarà aquí parlant en nom del govern d’Espanya i dels socialistes”, ha indicat Gamarra. En la Comissió General de les Comunitats Autònomes que el Senat duu a terme aquest dilluns els populars aprofitaran la seva majoria absoluta a la cambra alta per aprovar un informe que assegura que l’amnistia és “un cop mortal” per a l’Estat de dret.

    (Visited 23 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari