Ha dit Anna Navarro que “en català no em sé explicar prou bé”?

Sí, tal qual. Ha estat en una entrevista que ha pujat a youtube la Fundació FIDEM tres setmanes abans que Carles Puigdemont anunciés que la directiva empresarial Anna Navarro ocuparia el segon lloc de la candidatura que ell encapçalarà a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Quan la periodista que li fa l’entrevista li demana que expliqui on treballa i què fa, Navarro respon: “Es diu Procore Technologies i és la plataforma digital que… mmmmmhhh…. “ i es queda encallada. “Torna-m’ho a preguntar, tornem a començar”, demana.

El vídeo no està editat i, per tant, es veu i s’escolta la conversa amb la periodista. “En català, com es diu manage?”, li demana. I afegeix: “Em passa que en català no em sé explicar massa bé”.

“Tu tranquil·la. Com et surti”, l’anima la periodista i li proposa que utilitzi la paraula ‘gestió’ com a traducció de ‘manage’ al català.

Anna Navarro ha fet bandera en la seva presentació com a candidata de Puigdemont i Junts per Catalunya d’haver portat el català a Silicon Valley al llarg de la seva trajectòria professional. A l’hora de tornar potser necessita uns cursets de reciclatge en l’idioma. En campanya li convé explicar-se bé en català.

(Visited 585 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari