El TSJC ordena a l’Ajuntament de Molins de Rei que col·loqui la bandera espanyola de forma permanent

La Junta Electoral ha informat a l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols que ha de retirar en un màxim de 48 hores l'estelada que oneja a un pal de bandera del Passeig Marítim, segons Impulso Ciudadano

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), en resposta a la sol·licitud d’Impulso Ciudadano, ha dictaminat que l’Ajuntament de Molins de Rei ha de col·locar i mantenir la bandera espanyola en el seu pal de forma permanent. La sentència indica que només es retirarà la bandera per rentar-la i reparar-la.

Tot i que l’Ajuntament va certificar la presència de la bandera juntament amb altres ensenys, el TSJC ha determinat que només s’acreditava el seu oneig en un dia i hora específics, no demostrant la seva presència contínua en l’edifici consistorial. Aquesta sentència es produeix com a mesura cautelar en resposta a un recurs presentat per Impulso Ciudadano davant de la desestimació de la seva petició per part del Jutjat Contenciós 5 de Barcelona al setembre.

 

A més, la Junta Electoral ha informat a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols que ha de retirar en un màxim de 48 hores l’estelada que oneja a un pal de bandera del Passeig Marítim, segons ha anunciat Impulso Ciudadano a les seves xarxes socials.

(Visited 55 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari