El PP anuncia que citarà Illa a la comissió d’investigació sobre el cas Koldo

El Partit Popular pretén que aquesta compareixença tingui lloc abans de les eleccions catalanes

Salvador Illa

El Partit Popular ha anunciat la seva intenció de convocar l’exministre de Sanitat i candidat del PSC a la presidència de la Generalitat de Catalunya, Salvador Illa, perquè testifiqui a la comissió d’investigació del Senat sobre el Cas Koldo. Aquesta investigació se centra en Koldo García Izaguirre, exassessor de l’exministre José Luis Ábalos, per suposades comissions il·legals en la venda de material sanitari defectuós a diverses administracions públiques. Aquest anunci s’ha fet durant la presentació de les llistes del PP per a les eleccions autonòmiques catalanes del 12 de maig, on el partit ha subratllat la seva determinació d’aclarir tot sobre la gestió de la pandèmia, independentment de les implicacions polítiques.

El PP ha decidit revelar progressivament els noms dels compareixents, confirmant a Illa com el tercer nom de la llista, amb la intenció que aquestes compareixences es produeixin abans de les eleccions catalanes. Tot i que encara no s’ha especificat el calendari, el partit insisteix en la urgència d’aquestes declaracions. A més, s’ha especulat sobre la possibilitat de cridar altres membres del Govern d’Espanya, com Pedro Sánchez i la seva esposa, tot i que el PP ha expressat el seu desig d’obtenir explicacions abans de prendre aquesta mesura.

Pel que fa a les eleccions catalanes, el PP s’ha presentat com l’opció de la llibertat i la defensa de la Constitució i l’Estatut. Ha equiparat Illa amb els candidats independentistes, destacant la seva oposició al separatisme. El partit també ha posat èmfasi en el seu compromís de resoldre problemes quotidians dels catalans, com la seguretat i la fiscalitat, criticant la gestió dels serveis públics per part dels partits independentistes.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari