Sánchez insta Feijóo a exigir la dimissió d’Ayuso: “No té excusa”

El president del govern central contraposa la seva actuació amb el cas Koldo a la del PP amb la presidenta de Madrid

    El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, durant la roda de premsa posterior al Consell Europeu celebrat a Brussel·les (Unió Europea)

    El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha reclamat aquest divendres al líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, que exigeixi la dimissió de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, després que una jutgessa de Madrid hagi decidit imputar la seva parella, Alberto González, per frau fiscal i falsedat mercantil. Segons Sánchez, després de les notícies que s’han conegut avui, “Feijóo no té excusa, ni Ayuso té arguments, per no dimitir o exigir la seva dimissió”. “El que espera tot Espanya és que el PP assumeixi la seva responsabilitat i exigeixi la dimissió d’Ayuso com a presidenta de la Comunitat de Madrid i del PP”, ha insistit.

    Tot el que està passant a la Comunitat de Madrid, ha dit el president del Govern d’Espanya, “té a veure amb el silenci del senyor Feijóo davant el cas Ayuso”. “Feijóo va arribar al lideratge del PP després que Casado s’enfrontés a Ayuso per un cas de corrupció i, en comptes d’assumir aquesta responsabilitat, el que va fer el PP és expulsar qui va denunciar la corrupció”. “Potser per això Feijóo no s’atreveix a exigir responsabilitats a Ayuso”, ha considerat el cap de l’executiu central.

    En aquest sentit, Sánchez ha contraposat la seva actuació davant el cas Koldo a la de Feijóo amb el que està relacionat amb Ayuso, i ha destacat que ell, “com a president del govern i líder del PSOE he adoptat decisions contundents i ràpides quan hem patit algun cas de corrupció, i cal que el PP no tapi aquesta corrupció sinó que l’expulsi, que és el que s’espera”. “Hi ha hagut mitjans que han reflectit tot el que està passant amb el cas Ayuso, de frau fiscal i mentides de la presidenta de la Comunitat de Madrid, i el PP com a resposta els ha assenyalat i amenaçat”, ha recordat el president del govern espanyol.

    “Qui vol enfangar la política és perquè està de fang fins dalt”, perquè hi ha partits que quan tenen casos de corrupció “actuen amb contundència i exemplaritat”, i altres que “tapen la corrupció i eleven el soroll perquè no s’escolti el que fan”, ha conclòs.

    (Visited 46 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari