El PSOE demana a Feijóo que forci la dimissió d’Ayuso per la imputació de la seva parella

Pilar Alegría, Santos Cerdán i Patxi López, entre els dirigents que han reclamat que s'aparti la presidenta de Madrid

    El secretari general del PSOE i president del govern central, Pedro Sánchez, presideix una reunió del seu partit (@PSOE)

    Diversos dirigents del PSOE han reaccionat aquest divendres a la imputació d’Alberto González, parella de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, demanant al líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, que forci la dimissió d’Ayuso. “La imputació de la parella de la presidenta de la Comunitat de Madrid deixa a Alberto Núñez Feijóo sense cap més sortida que no sigui demanar-li la dimissió. No té escapatòria possible: ha de fer la trucada immediatament. S’ha acabat el temps de posar-se de perfil”, ha publicat el mateix PSOE en una piulada a X.

    La portaveu del govern espanyol, Pilar Alegría, ha afirmat que Feijóo no té “cap excusa” perquè “el seu silenci és còmplice”, mentre que el secretari d’Organització del PSOE, Santos Cerdán, s’ha preguntat “quantes boles més i amenaces caldran per part d’Ayuso i el seu cap de gabinet per provar d’encobrir-ho tot”, i ha demanat a Feijóo “quant més haurà d’apujar el to per tapar que ni exigeix dimissions ni responsabilitats polítiques”.

    Per la seva banda, el portaveu dels socialistes al Congrés, Patxi López, ha dit que la situació d’Ayuso és “insostenible” i ha advertit que la de Feijóo també ho serà si no exigeix la seva dimissió. També la vicelehendakari socialista Idoia Mendia ha demanat que Ayuso s’aparti i ha remarcat que s’ha de cuidar la democràcia i la credibilitat de les institucions, mentre que la diputada Hana Jalloul ha demanat a Feijóo que “actuï ja” i demani la dimissió.

    (Visited 39 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari