Quin membre del ‘War Room’ es desespera pels pactes ‘indepes’ amb el PSOE?

L'exvicepresident del Parlament de Catalunya Josep Costa, en una imatge d'arxiu (ACN)

Josep Costa. Qui va ser vicepresident del Parlament de Catalunya per Junts fa temps que desespera davant la deriva pactista dels ‘indepes’ vers el PSOE. Quan només ho feia ERC, carregava fort contra els republicans, però ara s’hi afegeixen els seus (Junts) i tampoc se n’està de criticar-los. L’altre dia publicava al seu compte de la xarxa social X el següent comentari: “Quan ERC pactava amb el PSOE pel seu compte, teníem Junts que advertia dels errors i enganys d’aquests pactes. Ara que tots pacten amb el PSOE, ningú no explica els errors i els enganys. Però això no vol dir que no hi siguin. Ja s’ho trobaran quan es comenci a aplicar l’amnistia”.

Els usuaris de l’esmentada xarxa es divideixen entre aquells que defensen Costa, a qui aplaudeixen per ser l’últim dels mohicans, i els qui li retreuen que no defensi l’expresident Carles Puigdemont, més enllà d’haver pactat amb els socialistes espanyols.

Lluny queden aquells temps feliços en què Costa formava part del selecte grup ‘War Room’ (l’habitació de la guerra), juntament amb l’actual presidenta de Junts, l’expresidenta del Parlament, Laura Borràs, el president Quim Torra, i el diputat Francesc de Dalmases. El distanciament entre Costa i Junts no ve d’ara, sembla que a l’home no li va agradar que en el seu dia no el fessin president de la cambra catalana…

(Visited 187 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari