Elena diu que els Mossos continuaran actuant per garantir els mínims de funcionament a les presons

El conseller veu "elemental" que els sindicats s'asseguin a negociar i fa una crida al diàleg

    El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, atén els mitjans (ACN)

    El conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Joan Ignasi Elena, ha afirmat aquest dilluns que els Mossos d’Esquadra estan actuant amb la “proporcionalitat necessària” per garantir tant els drets i llibertats dels treballadors de presons que es volen concentrar, com dels que volen accedir al seu lloc de treball. “S’ha de vetllar per garantir els mínims necessaris per al funcionament de les institucions penitenciàries”, ha indicat el conseller, en una atenció als mitjans des de la seu d’Interior.

    Elena ha defensat que Mossos actua “amb proporcionalitat” per garantir aquests drets, ho ha fet avui i ho farà “els propers dies”, i ha admès que la situació és “molt dura” per als funcionaris. En aquest sentit, el conseller veu “comprensible” el malestar del personal de presons, però, segons ell, és “elemental” que els sindicats s’asseguin a negociar.

    “No s’entén que no t’asseguis a una taula a negociar amb el teu interlocutor quan has estat citat en dues ocasions”, ha considerat el titular d’Interior de la Generalitat, que ha ratificat la crida feta per la consellera de Justícia, Gemma Ubasart, i ha demanat “negociació i diàleg”. Elena també ha lamentat la mort de la cuinera de Mas d’Enric i ha empatitzat amb la situació de “tristesa” i “malestar” dels treballadors.

    (Visited 26 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari