Ayuso defensa la seva parella: “Hi ha un cas tèrbol de tots els poders de l’Estat contra un ciutadà”

"Tinc dret a dormir al llit que considero com a persona lliure i no per això em responsabilitzo de res", ha afirmat la dirigent del PP

    La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, compareix davant dels mitjans a Leganés (Premsa Comunitat de Madrid)

    La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso (PP), ha respost al president del govern central, Pedro Sánchez, qui aquest dimecres ha demanat la seva dimissió per la investigació que Hisenda ha obert a la parella d’Ayuso, i ha dit que la petició del socialista respon a la necessitat de “tapar” la polèmica generada amb temes com l’amnistia i el cas Koldo. “Sánchez busca desestabilitzar-me a través de la meva destrucció personal, però l’únic destruït aquí és ell”, ha assegurat la popular en una compareixença davant els mitjans.

    Ayuso ha defensat la seva parella, l’empresari Alberto González Amador, sobre qui ha dit que és objectiu “d’un cas tèrbol de tots els poders de l’Estat”. “Tinc dret a dormir al llit que considero com a persona lliure i no per això em responsabilitzo de res”, ha afegit la presidenta de la Comunitat de Madrid, que ha insistit que l’empresari “no està a cap trama, només està patint la manipulació d’una inspecció d’Hisenda orquestrada per fer-me mal a mi”.

    “No som tots iguals, senyor Sánchez. El que ha de fer és relaxar-se, no sabem què li passa”, ha assenyalat la dirigent del PP madrilenya, que ha indicat que veu al president del govern espanyol nerviós i amb necessitat de guanyar temps.

    (Visited 18 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari