Sánchez exigeix a Feijóo que demani la dimissió d’Ayuso

El president del Govern recorda la relació entre el cap de l'oposició i el narco Marcial Dorado

Pedro Sánchez

El president del govern d’Espanya, Pedro Sánchez, i el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, han mantingut un dur intercanvi de retrets aquest dimecres durant una sessió de control al Congrés marcada per les derivades del cas Koldo i la denúncia de la Fiscalia per frau fiscal contra la parella de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

Sánchez ha “exigit” a Feijóo que sigui “valent” i demani la dimissió d’Ayuso, “encara que li costi el lloc com a Casado”, i  Feijóo, per la seva banda, ha acusat el president espanyol de conèixer la trama del cas Koldo i tot ha fet referència a la suposada relació de la dona de Sánchez amb Air Europa, rescatada per l’Estat.

El líder del PP ha obert foc acusant Sánchez d’haver “tapat” el cas Koldo i l’ha advertit que el seu futur està hipotecat “per la corrupció”. Sánchez ha replicat indicant que, contràriament al que va fer el PP en el seu dia, l’actual govern d’Espanya està col·laborant amb la justícia sobre el cas Koldo, ha creat una comissió i ha assumit responsabilitats. Per això ha demanat a Feijóo que sigui “coherent” i li ha “exigit” que demani la dimissió d’Ayuso com a presidenta de la Comunitat de Madrid.

“Aquesta és la gran diferència entre vostè i jo, al meu partit polític vostè no hauria arribat ni a regidor de poble”, ha dit Sánchez del líder de l’oposició, recordant que va compartir vacances amb el narco Marcial Dorado.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari