La Generalitat celebra que l’amnistia permet entrar en una “segona fase de negociació” enfocada en l’autodeterminació

Plaja diu que és un "dia de celebració" tot i que "s'han perdut unes setmanes"

El president Pere Aragonès, la vicepresidenta Laura Vilagrà i el conseller David Mascort

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha celebrat aquest dijous que l’acord d’amnistia permet entrar en una “segona fase de la negociació” i abordar el conflicte polític per defensar l’autodeterminació. En roda de premsa, Plaja ha dit que avui és un “bon dia” i un “dia de celebració” tant per l’independentisme com per la democràcia en general.

Així i tot, segons difon l’ACN, ha avisat que “no és el final del camí” i que ara s’ha de continuar treballant per “fer efectiva” la llei. En aquest sentit, ha lamentat que “s’hagin perdut unes setmanes”, ja que, segons ha afegit, el text de l’amnistia de fa un mes ja era “robust” i “cobria a tothom”.

Pel que fa a la negociació dels pressupostos del 2024, Plaja ha dit que es manté viva tant amb En Comú Podem com amb Junts. “Si els comuns tenen voluntat real d’aprovar els comptes, arribarem a acords. Encara hi ha marge per continuar negociant i que ells se sentin còmodes amb aquests pressupostos”, ha afirmat per després afegir que les negociacions no es poden allargar “massa més dies”. “La voluntat del Govern per arribar a un acord amb En Comú Podem i Junts és total”, ha conclòs.

(Visited 55 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari