La Moncloa defensa Armengol recordant que no apareix en cap investigació ni sumari del cas Koldo

Alegria destaca que el govern balear de la socialista va obrir expedient per demanar el retorn dels diners de les mascaretes

Pilar Alegría - Foto: Moncloa, José Manuel Álvarez

La portaveu del govern d’Espanya, Pilar Alegría, ha defensat aquest dimarts la gestió de la presidenta del Congrés, Francina Armengol, quan era presidenta de les Illes Balears, ara que Armengol es troba en el punt de mira del PP, que demana que dimiteixi per una compra de mascaretes per part de les Balears suposadament vinculada a la trama del cas Koldo.

A la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, Alegría ha recordat que el govern d’Armengol va obrir expedient per demanar el retorn dels diners de les mascaretes, i posteriorment, el govern del PP va permetre que caduqués el reintegrament d’aquesta quantitat.

“No deixa de ser paradoxal que el senyor Tellado, que és l’única persona que apareix al sumari, demani explicacions a qui no apareix al sumari”, ha manifestat abans d’insistir que ni Armengol ni cap membre del govern balear d’aleshores apareixen “a cap investigació ni sumari”.

Alegría, que ha assegurat que l’executiu de Pedro Sánchez ha actuat amb celeritat, transparència i “col·laboració absoluta” amb la Justícia, ha contraposat aquest fet a un PP que, segons ha indicat, “destruïa proves a cops de martell”. A més, ha preguntat els motius pels quals el PP ha votat en contra de la tramitació al Congrés d’una comissió d’investigació sobre la compra de material per part de les administracions.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari