El PSC acusa els comuns de condicionar els pressupostos a Hard Rock per “interès purament electoral”

La portaveu Alícia Romero retreu a En Comú Podem el fet de "voler imposar el model quan són 8 diputats"

Alícia Romero

La portaveu del PSC al Parlament, Alícia Romero, ha retret als comuns que posin el macroprojecte de Hard Rock com a obstacle per aprovar els pressupostos del 2024 per “interès purament electoral”.

En una entrevista a RTVE, Romero ha recordat que el partit de Jéssica Albiach ha aprovat els comptes dels últims anys quan el projecte de Hard Rock ja estava en marxa. “Jo respecto molt els comuns, me’ls estimo i tenen tota la legitimitat. Però tenen 8 diputats i tothom ha de saber la seva força. Voler imposar el model quan són 8 diputats…“, ha afegit, segons recull l’ACN.

D’altra banda, la portaveu dels socialistes no contempla que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, faci marxa enrere en el seu compromís de no aturar el macroprojecte. “Confiem en el president”, ha dit.

Romero ha explicat que en el ple monogràfic sobre la sequera els comuns van voler imposar el seu model i van perdre la majoria de les votacions. I ho ha contraposat amb el fet que el PSC pogués aprovar totes les seves propostes de resolució. “Potser no és el model que volen els ciutadans de Catalunya”, ha afegit.

La portaveu socialista ha dit que espera que es pugui resoldre la situació de sequera, un dels principals arguments dels comuns contra Hard Rock, amb les inversions que es posaran en marxa per generar més aigua.

(Visited 55 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari