García Castellón obre judici oral a Villarejo pel delicte de descobriment i revelació de secrets

L'excomissari Villarejo, a la comissió de l'Operació Catalunya

El jutge de l’Audiència Nacional Manuel García Castellón ha obert aquest dilluns judici oral contra l’excomissari José Manuel Villarejo per diversos delictes relacionats amb el denominat cas Dina Bousselham, entre ells un de descobriment i revelació de secrets. La Fiscalia ha demanat per a l’expolicia cinc anys de presó, una multa d’uns 73.000 euros i una inhabilitació absoluta de deu anys, difon l’ACN.

A més, García Castellón també ha obert judici contra dos periodistes de l’extinta revista Interviú pel mateix cas. Tal com apunta una interlocutòria, es jutjarà a l’excomissari pel seu paper en un cas sorgit del robatori, l’any 2015, del telèfon de Dina Bousselham, persona de l’entorn de l’exlíder i fundador de Podemos Pablo Iglesias, en una gran superfície.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari