Vilagrà destaca que al pressupost no hi ha “ni un euro” per al Hard Rock

La vicepresidenta confia a encaixar els comuns al pacte del govern català i el PSC

    La vicepresidenta del govern català, Laura Vilagrà, durant una compareixença a Palau (ACN)

    La vicepresidenta del govern català, Laura Vilagrà, ha remarcat que al pressupost de la Generalitat per al 2024 no hi ha “ni un euro” per al projecte del Hard Rock. En una compareixença des de Palau aquest dimarts al matí, després de l’anunci del pacte amb el PSC, Vilagrà ha insistit que el Hard Rock continua ara la seva tramitació urbanística i mediambiental: “Res a afegir”, ha conclòs.

    Així mateix, la vicepresidenta ha manifestat que confia a encaixar els comuns al pacte que ha de permetre aprovar els tercers pressupostos consecutius, i ha trobat “evident” que l’executiu hagi d’incorporar esmenes i propostes dels altres grups els pròxims dies. De fet, Vilagrà s’ha mostrat “convençuda” que en el marc de la negociació el seu govern serà “capaç” de trobar “encaix” de les propostes vinculades a educació, salut, mobilitat, o energia, amb l’objectiu de donar sortida i aprovar els pressupostos del 2024.

    La vicepresidenta ha celebrat que, amb el pacte amb els socialistes, els comptes ja tinguin de moment 66 diputats i diputades a favor de tramitar la proposta pressupostària. El govern català continuarà negociant els comptes, especialment amb En Comú Podem, amb qui es reunirà aquest mateix dijous.

    (Visited 41 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari