Sumar vol anar fins el final i depurar les responsabilitats polítiques de l’escàndol Koldo

Urtasun diu que la corrupció durant la pandèmia és menyspreable i defensa la comissió d'investigació

El portaveu de Sumar, Ernest Urtasun, ha demanat aquest dilluns anar “fins el final” en la depuració de les “responsabilitats polítiques” del ‘cas Koldo’ sobre presumptes comissions en la compra de material sanitari durant la pandèmia.

“Des de Sumar serem implacables amb els casos de corrupció, vinguin d’on vinguin i els cometi qui els cometi”, ha asseverat en una roda de premsa celebrada aquest dilluns a Madrid.

Segons el portaveu de l’espai de Yolanda Díaz, qualsevol acte de corrupció durant la crisi sanitària és “menyspreable” i mereix ser investigat en profunditat, tant el que afecta l’antic assessor de l’exministre José Luis Ábalos com qualsevol altre.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari