ERC espera que Illa comparegui al Congrés pel cas Koldo

Raquel Sans creu que "seria molt interessant poder fiscalitzar els responsables públics d'aquell moment"

    La portaveu d'ERC, Raquel Sans, en roda de premsa (ACN)

    La portaveu d’ERC, Raquel Sans, ha considerat que el primer secretari del PSC, Salvador Illa, hauria de donar explicacions sobre el cas Koldo, relacionat amb el suposat cobrament de comissions il·legals per part de l’assessor de l’exministre José Luis Ábalos, Koldo García, en la compra de material sanitari durant la covid-19. Sans ha recordat que Illa era llavors el ministre de Sanitat, i ha considerat que és una “bona oportunitat” que el primer secretari del PSC doni “les explicacions pertinents” al Congrés, perquè la ciutadania “ho mereix”.

    “Seria molt interessant poder fiscalitzar els responsables públics d’aquell moment. Pot ser una bona oportunitat perquè Illa faci el que no va voler fer al Parlament”, ha manifestat la portaveu republicana, que ha recordat que la consellera de Salut durant la pandèmia, Alba Vergés, i el llavors conseller de Treball, Afers Socials i Família, Chakir El Homrani, sí que van comparèixer en comissió al Parlament per donar “explicacions” sobre la compra de material durant la covid.

    Sans ha assegurat que ERC defensa la “tolerància zero amb la corrupció” i ha insistit que “no entendríem que algú aprofités la situació de desesperació per enriquir-se”. En aquest sentit, ha afirmat que la seva formació “no descarta cap possibilitat per aclarir els fets”.

    (Visited 40 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari