Els equips d’emergència troben nou morts a l’interior de l’edifici incendiat a València

La policia científica rebaixa la xifra inicial de 10 persones mortes i continua investigant les causes del foc

  Imatge dels dos edificis de València completament cremats a causa de l'incendi (Emergències Comunitat Valenciana)

  Extingit l’incendi que ha arrasat un edifici d’habitatges de 14 plantes del barri de Campanar de València. Ara per ara, el balanç de víctimes és de nou persones mortes i 15 ferits. La policia científica rebaixa la xifra inicial de 10 persones mortes. De la llista de persones que figuraven com a desaparegudes, aquest matí se n’han pogut localitzar quatre amb vida.

  Segons publiquen diversos mitjans, quatre de les víctimes mortals són una família: un matrimoni, un nen de tres anys i una nena de poc més d’un any. D’altra banda, hi ha diverses persones que continuen sense ser localitzades per les seves famílies.

  Les flames van començar la tarda de dijous i ràpidament es van propagar per tot l’edifici. A banda de les víctimes mortals, l’incendi va causar quinze ferits -set bombers- dels quals nou van ser ingressats. La seva vida, però, no està en perill. De fet, actualment, només queden dues persones ingressades que són bombers.

  La policia científica continua investigant les causes del foc. Tots els detalls de la investigació estan sota secret de sumari.

  (Visited 80 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari