Un espectacular incendi crema un bloc de 14 pisos a València

Els Bombers rescaten els veïns atrapats en el foc

Un incendi de grans proporcions crema un edifici de 14 plantes a València. L’incendi, situat al barri del Campanar, s’ha iniciat al cinquè pis, però el foc s’ha anat propagant cap a les plantes superiors. Les flames són visibles des de diversos punts de la ciutat i han generat una columna de fum enorme.

En concret, l’edifici, que és d’habitatges, és a la cruïlla dels carrers General Avilés amb Maestro Rodrigo. Fins allà s’han desplaçat fins a 22 dotacions dels Bombers de l’Ajuntament de València i del Consorci Provincial. S’ha demanat el suport de l’UME.

Els efectius han rescatat els veïns que havien quedat atrapats a l’immoble, alguns dels quals s’havien refugiat als balcons de les plantes superiors.

El vent que bufa a la ciutat ha contribuït a la propagació de les flames, que han arribat a afectar un edifici contigu.

Els serveis sanitaris també s’han mobilitzat fins al punt i hi han instal·lat un hospital de campanya, segons ha detallat el 112.

Els serveis d’emergències han rebut l’avís cap a dos quarts de sis de la tarda i a hores d’ara continua tot en flames. Està descontrolat i no se sap encara si hi ha víctimes.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari