Aragonès felicita el BNG pel resultat “històric” a Galícia

El president català diu que els nacionalistes gallecs representen "la política valenta i progressista"

  El president de la Generalitat Pere Aragonès (ACN)

  El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha felicitat el Bloc Nacionalista Gallec (BNG) pel seu resultat “històric” a les eleccions gallegues d’aquest diumenge. Els nacionalistes han obtingut 25 diputats al Parlament de Galícia, sis més que el 2020, i s’hi mantenen com a segona força.

  En un missatge a X, Aragonès ha lloat la “política valenta i progressista” que creu que representa el BNG i la seva líder, Ana Pontón, de qui ha dit que posen “la ciutadania, els seus drets i les seves llibertats al capdavant”. Els comicis els ha guanyat el PP, que ha revalidat la majoria absoluta que ostentava des de fa quatre legislatures.

  (Visited 42 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari