La violència masclista agreuja la crisi

Una trentena de consellers nacionals de Junts per Catalunya pròxims a Laura Borràs han elevat a la comissió de garanties del partit una denúncia contra el president del partit a la comarca del Maresme, Carles Bosch, per haver demanat la dimissió d’Aurora Madaula en el marc de la darrera reunió del màxim òrgan de decisió de la formació entre congressos el 13 de gener passat. Bosch va defensar durant la seva intervenció que Madaula hauria de dimitir per haver fet “un ús polític” de la violència masclista.

Els denunciants diuen a la queixa que en la intervenció Bosch pot haver incorregut en “faltes molt greus” contra el que estableixen els estatuts del partit i el codi ètic. En aquest sentit, reclamen que se li obri un expedient disciplinari per haver pronunciat un discurs contra Madaula que va ser “lesiu” i “contrari a la cohesió interna i a la lleialtat” a Junts x Catalunya.

Madaula i la també diputada de JxCat Cristina Casol –aquesta última expulsada del grup parlamentari que presideix Albert Batet– han denunciat recentment haver patit conductes masclistes i assetjament per part de companys de la formació que dirigeix Carles Puigdemont amb telecomandament.

(Visited 67 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari