Juvillà anuncia un recurs al Constitucional contra la sentència pels llaços grocs

L'exdiputat de la CUP està disposat a arribar a la justícia europea i titlla de "kafkià" el procés contra ell

  L'exdiputat de la CUP al Parlament i exregidor de Lleida, Pau Juvillà (ACN)

  L’exdiputat de la CUP al Parlament Pau Juvillà ha considerat “kafkià” el procés contra ell pels llaços grocs que el Tribunal Suprem ha ratificat aquest dimecres i, en una entrevista al Més 3/24,  ha anunciat que presentarà un recurs contra la sentència al Tribunal Constitucional, amb la idea d’acabar arribant a la justícia europea, que és “un espai on podem tenir un cert reconeixement”. El també exregidor de Lleida per la CUP ha qüestionat que es pugui considerar propaganda política el símbol del llaç groc i ha criticat que se l’acusés de no ser imparcial durant la campanya electoral per a uns comicis als quals la formació anticapitalista “ni tan sols es presentava”.

  Juvillà ha recordat que els llaços que li han costat la sentència d’inhabilitació per desobediència es van penjar al despatx de la CUP de la Paeria “quan van empresonar els Jordis” i ha assegurat que, des d’aleshores, van passar “diverses conteses electorals sense que ningú es queixés mai”. A més, ha defensat que el llaç groc no és propaganda política, sinó un símbol amb el qual es podia sentir identificada gent “d’ideologia diversa”.

  El cupaire també ha lamentat que ara com ara no sap si ha complert la sentència ja que, d’una banda, fa més temps que se li va retirar l’acta de diputat al Parlament de Catalunya que la que marca la mateixa condemna, però, de l’altra, cap dels tribunals que l’ha revisat marca clarament quan comença a comptar el temps. Una de les possibilitats és que sigui un cop la sentència sigui ferma, supòsit en el qual encara no hauria començat a complir la condemna.

  (Visited 36 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari