Com s’ha “blindat” la Generalitat de les crítiques, segons Lluís Llach?

El cantant i activista independentista Lluís Llach a la manifestació de la Diada del 2023 (ACN)

El cantant i activista independentista Lluís Llach ha expressat el seu enuig envers els polítics i partits independentistes, a qui ha acusat de convertir la Generalitat en “una empresa”. En una entrevista a Vilaweb, el cantant ha considerat que s’hauria “d’escarmentar” i “pressionar” els polítics que no fan allò que desitja la ciutadania i, en aquest sentit, ha lamentat que els mitjans de comunicació “els protegeixin” a causa de les subvencions que reben, blindant, així, tant els partits com la mateixa Generalitat.

“Hem d’escarmentar-los, pressionar-los i tenir mitjans, més enllà del vot. Actuar amb molta crítica. Però passa que ells s’han blindat molt bé. Les subvencions als mitjans de comunicació, com també les dependències estructurals de diaris i ràdios, els protegeixen i ho fan difícil“, ha respost el cantant en ser preguntat per què fer quan no s’escolta els ciutadans. “Si hi hagués una massa crítica important, activa i lliure, seria molt més fàcil”, però “no estem en aquestes posicions, és molt difícil”, ha afegit Llach.

L’activista independentista també ha assenyalat que “és important distingir entre els polítics autonomistes i els que no ho són perquè els autonomistes, encara que es facin independentistes, han muntat una empresa que funciona molt bé”. Llach ha aclarit que aquesta empresa són tant els partits, que “ens ho demostren cada dia” i també la Generalitat, que “és la cúspide”.

(Visited 318 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari