ERC demana “transparència” sobre les converses entre el PP i Junts

Raquel Sans creu que és "important i interessant" conèixer el detall les negociacions per investir Feijóo

  La portaveu d'ERC, Raquel Sans, atén la premsa des de la seu del partit (ACN)

  La portaveu d’ERC, Raquel Sans, ha demanat “transparència” sobre les negociacions entre el PP i Junts després de les eleccions generals de juliol passat per explorar una investidura d’Alberto Núñez Feijóo i nous indults als independentistes. En roda de premsa aquest dilluns a la seu dels republicans, Sans ha insistit que és “important i interessant” conèixer el detall d’aquestes converses.

  “Com a societat”, a tothom li agradaria el “màxim de transparència possible”, ha considerat la republicana respecte a les negociacions entre PP i Junts de l’estiu, sobre les quals ha demanat conèixer quins elements es van posar damunt la taula a canvi d’una possible investidura de Feijóo. Fonts d’ERC han indicat a l’ACN que veuen la postura del PP amb els indults com una “cortina de fum” per tapar els detalls de la negociació amb Junts, i creuen que parlar ara d’indults només és una manera de posar “pals a les rodes” de l’amnistia.

  (Visited 23 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari