Junts no té “res més a dir” sobre les seves trobades i negociacions amb el PP

Josep Rius defensa que el seu partit "parla amb tothom excepte amb Vox"

  El portaveu de Junts, Josep Rius, en roda de premsa (ACN)

  Junts per Catalunya rebutja donar més detalls sobre les seves trobades amb el PP i les negociacions per investir Alberto Núñez Feijóo després de les últimes eleccions generals, el passat 23 de juliol. Aquest dilluns, el portaveu del partit postconvergent, Josep Rius, ha assegurat que no tenen “res més a dir” sobre el fet que el president del PP s’hagi obert a un indult condicionat per a l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont.

  El que havíem de dir sobre les trobades amb el PP ja ho hem dit. Si hem d’afegir alguna cosa, ja l’afegirem”, ha reiterat Rius, que s’ha remès a la carta de Puigdemont als eurodiputats, on deia que “se sabria la veritat”. D’altra banda, el també vicepresident de la formació ha defensat que “Junts és un partit que parla amb tothom” qui li demana per reunir-se, “excepte amb Vox”.

  El portaveu de Junts ha deixat clar que no formen part “ni del bloc del govern espanyol ni del bloc de l’oposició” i que tenen les “mans lliures” a Madrid. “No funcionem amb pressions externes. Els nervis d’altres partits i les seves terminals mediàtiques no ens afecten de cap manera”, ha insistit.

  (Visited 38 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari