Desenes de pagesos tallen l’A-2 a Soses i un dispositiu dels Mossos els impedeix fer-ho a l’AP-2

Denuncien que tenien els permisos per bloquejar ambdues vies i adverteixen a la Generalitat: "La paciència també s'acaba"

Pagesos a l'AP-2

Desenes de pagesos han iniciat aquest dilluns, poc després de les 9 del matí, una marxa lenta des d’Alcarràs (Segrià) per l’A-2 fins que han tallat la via a l’altura de Soses, just on s’ubica l’enllaç amb l’AP-2. En aquest punt, els manifestants han intentat accedir a l’AP-2 per tallar-la, però un dispositiu dels Mossos d’Esquadra els ho ha impedit.

Un dels portaveus de la mobilització, Jordi Larios, ha denunciat que els impedeixin continuar amb la protesta, ja que assegura que tenien el permís corresponent per bloquejar ambdues vies. En aquest sentit, ha criticat que el govern català “no ens deixa manifestar” i els ha advertit que “la paciència també s’acaba” i que pot ser més endavant “quan ens necessitin no ens trobaran”.

(Visited 17 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari