Quina destacada ‘juntista’ posa més llenya al foc en el cas Casol?

L’expulsió de la diputada de Junts, Cristina Casol, del grup parlamentari, aprovada dilluns per l’executiva del partit de Carles Puigdemont, amb vuit vots en contra, entre ells el de la presidenta Laura Borràs, eixampla encara més la divisió en el si del partit. L’expulsió es produeix després que fos arxivada la denúncia interposada per aquesta diputada per assetjament per raó de sexe.

La també diputada de Junts, i membre de la mesa del Parlament, Aurora Madaula, que també ha denunciat assetjament parlamentari del seu partit, feia costat després de saber-se l’expulsió a la seva companya, com també han fet altres membres de Junts. El cas de Madaula encara està per resoldre. Es troba de baixa mèdica des que, a finals de novembre, la presidenta del Parlament, Anna Erra, va convidar-la a “reflexionar” i fer un pas al costat.

Uns casos delicats que estan tensant encara més el partit. Qui ha decidit posar més llenya al foc ha estat l’advoca Magda Oranich, responsable de la Comissió de Garanties de Junts, que l’altre dia va negar a Ràdio Estel que els casos denunciats per les diputades de Junts Casol i Madaula siguin masclisme: “No estic d’acord que una discussió política sigui una agressió”.

Les xarxes socials ja s’han encarregat de recordar la mala relació existent entre Oranich i Borràs, que es remunta al cas de Francesc de Dalmases. Casol i Madaula estarien vinculades al sector que lidera la presidenta de Junts.

(Visited 352 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari