La Cambra de Comerç de Barcelona lamenta la manca d’inversions per fer front a la sequera

Santacreu reclama consens i el "màxim compromís" a administracions, empreses i ciutadans

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Josep Santacreu, durant la roda de premsa a la seu de la Cambra (ACN)

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Josep Santacreu, ha lamentat la manca d’inversions de les administracions per fer front a la sequera, que precisament aquest dijous ha entrat en fase d’emergència a 202 municipis. “S’ha actuat en reacció, a cops de ceguera (…) No hem après les lliçons”, ha sentenciat el president de la Cambra en la roda de premsa per presentar l’Informe trimestral de conjuntura catalana i perspectives elaborat per l’ens.

Santacreu ha advertit que “hi ha molta feina a fer” tant en buscar una solució d’urgència per a l’actual situació com de planificació a llarg termini. Així mateix, ha reclamat consens i el “màxim compromís” a administracions, empreses i ciutadans per fer front a aquesta situació. “No és fàcil, hi ha interessos contraposats, però és obligat que siguem valents”, ha assenyalat el president de la Cambra a l’hora de reclamar consens per afrontar l’actual situació d’emergència.

A parer seu, hi ha un “dèficit claríssim de decisions i inversions” i ha dit que cal reconèixer un retard de més d’una dècada per garantir un abastiment d’aigua “realment fiable”. “És responsabilitat de tots”, ha afegit Santacreu, que ha admès que la mateixa Cambra no ha fet un “treball a fons ni un posicionament públic” sobre aquesta qüestió.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari