Vilagrà nega que la sortida de Wagensberg tingui “res a veure” amb el fre a l’amnistia

La vicepresidenta diu que no té prou informació sobre un "tema molt personal"

Laura Vilagrà

La vicepresidenta de la Generalitat, Laura Vilagrà, ha desvinculat la sortida a Suïssa del diputat d’ERC, Ruben Wagensberg, investigat en la causa de Tsunami Democràtic, del fet que la llei d’amnistia no hagi superat la votació d’aquest dimarts al Congrés i hagi de tornar a ser votada en comissió.

Vilagrà ha reconegut que no té prou informació sobre la decisió de Wagensberg, que ha considerat un “tema molt personal”, però ha destacat que “moltíssimes persones estan acusades de terrorisme i de coses molt greus” en la causa de Tsunami, en declaracions a RNE recollides per Europa Press.

La vicepresidenta catalana ha expressat el convenciment d’ERC que la llei d’amnistia serà aprovada perquè, en la seva redacció actual, rebutjada aquest dimarts, ja és “robusta”, malgrat que Junts l’hagi paralitzat amb la intenció d’ampliar-ne l’abast.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari