Més de 130 càrrecs i excàrrecs de l’ANC afirmen que la llista cívica incompleix els estatuts

Lluís Llach, Jordi Pesarrodona i Josep Cruanyes signen un manifest que reclama “transversalitat” a l’entitat

    L’exsecretària nacional de l’ANC Blanca Serra i el tresorer a Lleida Josep Màsich llegeixen un manifest contra la llista cívica (ACN)

    Un grup de més de 130 càrrecs i excàrrecs de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) han criticat aquest dimecres que el projecte de llista cívica que lidera l’actual presidenta de l’entitat, Dolors Feliu, incompleix els estatuts, el codi ètic i el full de ruta vigent. Els crítics han llegit un manifest a les portes de la seu de l’ANC i han convocat una roda de premsa que s’ha acabat fent al carrer, ja que l’entitat no els ha permès fer ús de la sala de premsa de la seu.

    El sector que s’oposa a la llista cívica de Feliu ha lamentat que aquest projecte de candidatura “fa perdre pluralitat” i ha recordat que els estatuts de l’ANC estableixen que l’entitat no es presentarà a les eleccions. De fet, els signants del manifest han registrat una denúncia al comitè deontològic de l’organització per incompliment dels estatuts, de la declaració fundacional de l’ANC, del codi ètic i del full de ruta vigent.

    El document, que reclama que l’ANC “continuï sent transversal” i insta a votar no a la consulta que l’entitat farà entre l’1 i el 14 de març, ha estat signat per exvicepresidents de l’ANC, com Jordi Pesarrodona i Josep Cruanyes, i pel cantautor i exdiputat Lluís Llach, entre altres.

    (Visited 78 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari