L’ANC engega el procés per presentar una llista cívica

Preguntarà explícitament als socis si volen que impulsi una llista cívica per fer la independència

La presidenta de l'ANC, Dolors Feliu, durant l'acte polític de l'ANC per l'1-O (Jordi Bataller, ACN)
La presidenta de l'ANC, Dolors Feliu, durant l'acte polític de l'ANC per l'1-O (Jordi Bataller, ACN).

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) engega el procés per presentar-se a les properes eleccions al Parlament a través d’una llista cívica. L’ANC ho consultarà als socis la primera quinzena de març i avui ha posat a disposició de les bases el seu pla per impulsar l’agrupació d’electors amb un règim d’incompatibilitat estricte. Cap dels membres actuals de l’entitat podrà formar part de la candidatura.

L’Assemblea preguntarà explícitament als socis si volen que impulsi una llista cívica per fer la independència. Si s’aprova, un cop convocades les eleccions, l’entitat intentarà recollir les prop de 60.000 signatures necessàries per inscriure’s com a agrupació d’electors. Seria la primera vegada que això passa al Parlament.

La presidenta, Dolors Feliu, assegura que l’objectiu és sacsejar els partits independentistes i, si són clau, “evitar un nou govern autonomista”. Feliu ha recordat que és “una llista de la gent, impulsada per les propostes de la gent” i ho defensa com “un projecte nou i diferent”.

(Visited 55 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari