Bolaños demana a Junts que “reconsideri” la seva posició però obre la porta a seguir “treballant la llei”

El ministre es mostra convençut que el text que sortirà del Congrés serà "impecable" constitucionalment

  Félix Bolaños

  El ministre de la Presidència i de Justícia, Félix Bolaños, ha insistit aquest dimecres que el ‘no’ de Junts a la llei d’amnistia que va impedir l’aprovació de la norma és “incomprensible”, però ha obert la porta a seguir “treballant la llei”, i ha afirmat que el text que sortirà del Congrés dels Diputats serà “impecable” constitucionalment.

  En una entrevista a la Cadena Ser, el ministre ha explicat que va conèixer el ‘no’ de Junts a les últimes hores de la negociació, i ha apuntat que la decisió el va sorprendre. Amb tot, ha reiterat que el seu executiu continuarà “negociant”. Bolaños també ha recordat que la legislatura durarà els quatre anys i que la durada del mandat “no el decideix cap grup” polític sinó el president del govern espanyol.

  (Visited 38 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari