Sabrià: “Jo puc dir coses que el president no diria. Potser sona diferent, però diem el mateix”

El viceconseller d'Estratègia i Comunicació creu que el PSC dilata l'aprovació dels pressupostos

    El president de la Generalitat, Pere Aragonès, amb la vicepresidenta, Laura Vilagrà, i el viceconseller, Sergi Sabrià (ACN)

    El nou viceconseller d’Estratègia i Comunicació, Sergi Sabrià, ha explicat que una de les funcions del seu càrrec és tenir un perfil públic: “Jo puc dir coses que el president no diria, no per encàrrec, sinó també per manera de fer. Potser sona diferent, però diem les mateixes coses“, ha afirmat en una entrevista a El Periódico. Preguntat per si té la sensació que el PSC està dilatant l’aprovació dels pressupostos per al 2024, Sabrià ha respost que “una mica”.

    “Tinc la sensació que el PSC té una tendència, que no és bona. Quan ha d’escollir entre Catalunya i el PSOE, escull el PSOE”, ha assenyalat el viceconseller d’Estratègia i Comunicació, que ha criticat que el PSC estigui més pendent del “ritme dels pressupostos de Madrid”. Segons Sabrià, tot el que sigui “cafè per a tots” genera als socialistes catalans una situació incòmoda. “Això inhabilita el PSC per governar Catalunya”, ha conclòs.

    D’altra banda, ha indicat que veu “poques diferències” entre el projecte del PSC i el de Junts, ja que “el PSC té d’esquerres cada vegada menys i els dos projectes s’assemblen cada vegada més”. Amb relació a Junts, el nou viceconseller ha dit que tenen molts papers del govern català sobre els pressupostos i, en canvi, l’executiu no ha rebut respostes. De fet, ha assegurat que els agradaria molt pactar els comptes amb Junts i ha garantit que ho han intentat: “Tenen tota la documentació, tenen les propostes, però els hi costa”, ha lamentat.

    Preguntat per les aliances electorals després de les pròximes eleccions catalanes, Sabrià ha manifestat que “no només hem de parlar d’aquestes dues opcions (PSC i Junts). També hem de ser capaços de fer-ho amb la CUP i els comuns, amb qui tenim moltes afinitats”.

    (Visited 41 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari