Aragonès nomena Vilagrà vicepresidenta i Sabrià, viceconseller d’Estratègia i Comunicació

El president de la Generalitat anuncia els canvis com un reforç i reitera que esgotarà el mandat

Vilagrà i Sabrià, amb el president Aragonès i la portaveu Plaja

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha nomenat la fins ara consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, com a nova vicepresidenta de l’executiu. A més, Sergi Sabrià, que fins ara dirigia l’Oficina d’Estratègia i Comunicació del President i del Govern, serà el nou viceconseller d’Estratègia i Comunicació del Govern.

Aragonès ha anunciat aquestes novetats durant una compareixença aquest dimarts al Palau de la Generalitat, on ha argumentat que els canvis es fan de cara a reforçar l’estructura “ja existent” de l’executiu. A més, ha avisat l’oposició que pot “abandonar tota esperança” sobre un avançament electoral.

“Culminarem el mandat”, ha afirmat en aquesta intervenció, durant la qual també ha manifestat que, amb els canvis, es confirma que el seu executiu té la voluntat de treballar per “fer la feina fins al darrer dia”: “No deixem la feina a mig fer”.

(Visited 94 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari