La indignació del politòleg Ramón Cotarelo

El politòleg madrileny Ramón Cotarelo, un intel·lectual molt vinculat en el passat al PSOE de Felipe González, ha abraçat amb entusiasme la causa independentista catalana, fins al punt de traslladar-se a viure a Girona per viure més de prop l’evolució i les peripècies del procés.

Però la seva inicial admiració incondicional per l’independentisme s’ha acabat traduint en una amarga decepció personal i política. Després de partir peres, de manera vehement i irreconciliable, amb ERC, ara ho ha fet també amb JxCat. El motiu: la giragonsa final del partit de Laura Borràs i Jordi Turull, que, després d’afirmar, per activa i per passiva, que votaria en contra dels tres decrets del Govern de Pedro Sánchez, va acabar facilitant, per incompareixença, la seva aprovació. Ramón Cotarelo està indignat.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari