Vilagrà demana treball conjunt de ‘indepes’ per tirar endavant les esmenes a la llei d’amnistia

Diu que han de donar "robustesa i seguretat jurídica" perquè no hi hagi més repressió

La consellera de Presidència, Laura Vilagrà, en una atenció als mitjans (ACN)

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha reclamat treball conjunt i suport entre les forces independentistes a Madrid per tirar endavant esmenes a la llei d’amnistia i la puguin dotar de “robustesa i seguretat jurídica” per evitar que cap més independentista pugui patir repressió.

En aquest sentit, ha destacat que ja hi ha un “gran acord” al Congrés i ara cal esperar a tancar “totes les majories” per reforçar la llei i que s’apliqui de forma immediata.

Vilagrà ha dit que la Llei s’ha d’aprovar perquè és un “fet evident” que els independentistes han patit repressió a Catalunya i que així ho diu l’assemblea de parlamentaris d’Europa i la Comissió de Drets Humans de la ONU, entre d’altres.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari