Mas diu que l’operació Catalunya volia acabar amb ell, Jordi Pujol, Xavier Trias i Sandro Rosell

L'expresident no veu novetat en les noves informacions: "Fa anys que ho sabem i ho patim"

Artur Mas

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha afirmat que l’Operació Catalunya volia acabar amb ell, l’expresident Jordi Pujol, Xavier Trias i Sandro Rosell. En una entrevista a Ser Catalunya, ha assenyalat que a partir del 2012 es va intentar anar en contra el president de la Generalitat, l’alcalde de Barcelona i el president del Barça. “Aquí hi ha el triangle”, ha afegit. Per a Mas, les noves informacions que s’han conegut avui no aporten una novetat, h assegurat que “fa anys que ho sabem i ho patim”, i ha dit que “el muntatge no podia fer-se al marge de tota la cúpula del govern espanyol”.

Pel que fa al debat sobre la immigració, Mas ha negat que Junts tingui un discurs populista amb aquesta qüestió, i ha avisat que negar-se a fer aquest debat és un “error”. “Si els països amaguen el cap sota l’ala, passa el que passa”.  A més, ha assenyalat que Junts “no està comprant el discurs de Sílvia Orriols, l’està combatent. No està mirant cap a un altre costat i del tema se n’ha de parlar”.

Mas ha defensat que els partits independentistes han de “fer els deures” a Catalunya durant els mesos que queden fins a les pròximes eleccions al Parlament “perquè tot això torni a ser creïble”, i ha alertat que si aquests partits no continuen sumant majoria al Parlament després dels comicis els propis catalans hauran dit que “s’ha de passar pàgina”. D’altra banda, l’expresident també ha defensat que s’aprofiti “l’oportunitat històrica” a Madrid perquè Catalunya pugui gestionar els seus impostos. “Perquè el País Basc tingui concert econòmic, Espanya no s’ha destruït”, ha argumentat.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari