El PSC condemna que el PP “instrumentalitzés” la policia per “perseguir adversaris” amb l’operació Catalunya

Tortolero garanteix que Sánchez "no utilitza les palanques de l'Estat amb interessos partidistes"

    La portaveu del PSC, Èlia Tortolero, durant una roda de premsa a la seu del partit (ACN)

    La portaveu del PSC, Èlia Tortolero, ha condemnat “rotundament” que el govern del PP liderat per Mariano Rajoy “instrumentalitzés” la policia en el marc de l’operació Catalunya, després que una investigació de La Vanguardia i elDiario.es i uns àudios d’El Nacional hagin revelat que l’executiu de Rajoy va posar la cúpula dels cossos policials al seu servei per investigar els partits independentistes i intentar acabar amb el procés. “Això demostra fins a quin punt quan el PP és al govern utilitza les palanques de l’Estat per perseguir els seus adversaris”, ha criticat.

    En la mateixa línia que el president del govern central i líder del PSOE, Pedro Sánchez, Tortolero ha afirmat que tot això demostra que és “necessària” una comissió d’investigació sobre l’operació Catalunya, i ha remarcat que mentre Sánchez sigui president “no utilitzarà aquestes palanques per res que no sigui garantir la seguretat i mai per interessos polítics”.

    Sobre el traspàs de les competències en immigració reclamat per Junts, que vol fixar les condicions per expulsar immigrants reincidents, Tortolero ha demanat abordar el tema “amb prudència i sensibilitat” i “sense fer politiqueig”. Com ja va fer el líder dels socialistes a Catalunya, Salvador Illa, la portaveu del PSC ha alertat “la dreta catalana” perquè no caigui “al mateix parany” que el PP i “la seva agenda la porti l’extrema dreta”.

    (Visited 52 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari