L’alcalde de Parets demana a Danone que es “replantegi” el tancament de la planta

Francesc Juzgado (PSC) apunta que l'empresa no és conscient "dels danys col·laterals que comporta"

    Planta de Danone a Parets del Vallès (ACN)

    L’alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado (PSC), ha demanat a Danone que es “replantegi” el tancament de la planta que la companyia té al municipi, després que aquest divendres hagi anunciat l’inici d’un procés de diàleg amb els sindicats per negociar les condicions del cessament de l’activitat. “No acaben de ser gaire conscients dels danys col·laterals que comporta”, ha apuntat l’alcalde en declaracions a l’ACN.

    Juzgado ha destacat que entorn de la planta de Danone hi ha un teixit industrial important d’empreses proveïdores que també es veurà afectat, i considera que abans de prendre una mesura tan dràstica com aquesta hi ha d’haver “altres possibilitats a explorar” per garantir l’activitat. El tancament, en cas de confirmar-se, seria “molt dolent” pel municipi i el seu entorn, assenyala el consistori, ja que, segons dades d’aquest, dels 157 treballadors de la planta, aproximadament un 60% són veïns del poble. L’Ajuntament, però, desconeix per ara l’impacte que podria tenir el tancament de Danone en altres empreses, perquè la notícia encara “és molt recent”.

    L’alcalde de Parets, que aquest mateix divendres s’ha desplaçat fins a la planta de Danone per intentar parlar amb els sindicats i mostrar el seu suport al conjunt de la plantilla, ha rebut l’anunci del tancament “amb sorpresa”. Segons Juzgado, no hi havia cap element que fes pensar que això podia passar: “És una empresa emblemàtica. Ningú s’ho esperava”, ha assegurat.

    (Visited 49 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari