Quins dos redactors de TV3 han penjat missatges a X criticant la televisió on treballen?

Joan R.Vallvé i Jordi Eroles. Vallvé, redactor d’esports de la televisió pública de la Generalitat, ha criticat el vídeo promocional que ha fet TV3 amb els presentadors de les campanades de Cap d’Any. Eroles, redactor del programa Tot es mou, ha recriminat al seu company Carles Costa que en la presentació d’un TN vespre cometés dues incorreccions lingüístiques en català.

Vallvé s’ha afegit a la campanya que ha denunciat que al vídeo anunciant les campanades de Cap d’Any hi sorti Laura Escanes amb una jaqueta que deixa veure part dels seus pits, sense faldilles i amb mitges negres. La influencer Escanes presentarà les campanades acompanyada del cantant Miki Núñez. Al vídeo que critica Vallvé, Núñez hi surt vestit discretament amb uns pantalons foscos i una camisa blanca. “Treballes per un pla d’igualtat als mitjans públics i després et pengen una imatge com aquesta”, ha escrit el periodista de la secció d’Esports en un post a la xarxa X on inclou una fotografia extreta del vídeo promocional difós per 3cat.

La queixa d’Eroles de l’ús del català de Carles Costa és perquè va parlar de “donar petons” i “felicitar els Nadals”. “A Catalunya, FEM petons i de Nadal només en tenim un. Ah, i avui celebrem SanTEsteve, amb la T que soni ben fort!!!!”.

El Llibre d’Estil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals prohibeix als redactors de TV3 i Catalunya Ràdio difondre opinions que perjudiquin la imatge dels canals públics. Vallvé ha esborrat el seu missatge. Eroles manté el seu.

(Visited 8.441 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari