Junqueras, tertulià de Telecinco?

El president d'ERC, Oriol Junqueras, intervé al Consell Nacional del partit (Esquerra Republicana)

El líder d’ERC, Oriol Junqueras, va ser el protagonista del programa La mirada crítica de Telecinco de dimarts passat durant una entrevista amb la periodista Ana Terradillos. Després d’analitzar l’actualitat política, el president d’ERC ha sorprès apuntant-se a la tertúlia del programa. Una pràctica poc habitual a les cadenes espanyoles. Esther Palomera, tertuliana del programa, no ha dubtat a elogiar-lo a X: “Això suposa un precedent pels que porten anys exigint als tertulians que no preguntin”.

A Junqueras se l’ha vist còmode fent de tertulià, tant, que la presentadora del programa li ha proposat: “I si el fitxo com a tertulià?”. Invitació que el republicà ha respost complagut: “Ah doncs mira! Com que estic inhabilitat i no puc tenir càrrecs institucionals, potser m’apunto”. “Molt no paguem…”, li ha replicat Terradillos.

A Catalunya, però, sembla que no ha agradat tant la nova faceta de Junqueras. Els seus detractors han aprofitat el show per carregar contra el líder republicà. Entre ells, qui va ser líder efímer de la CUP, Antonio Baños, que aprofitava una piulada d’ERC fent-se ressò de la intervenció de Junqueras al programa, per escriure: “Duran i lleidisme de categoria. Quin gran autonomista té Espanya!”. També La Psicòloga del Born, cada cop més donada a criticar els republicans, piulava: “Ja em semblava degradant que un president de la Generalitat es rebaixés a ser ministre espanyol o senador del Reino, però veure un vicepresident com a tertulià a Telahinco deixa molt clara la visió de Catalunya que té ERC. @junqueras”.

(Visited 181 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari