Simó demana als partits que la cimera no sigui una més i promet “canvis estructurals”

La consellera diu que es comencen a veure "brots verds" en la millora de l'equitat del sistema

Anna Simón en la comissió del Parlament

La consellera d’Educació, Anna Simó ha promès “canvis estructurals” en el sistema educatiu i ha demanat als grups parlamentaris que la cimera d’aquest dimarts no sigui “l’enèsima reunió sense resultats”.

“Tenim una oportunitat i estic convençuda que tenim la voluntat de prendre mesures perquè hi hagi resultats a curt, mitjà i llarg termini”, ha dit en una compareixença al Parlament en què ha detallat els resultats de les últimes proves de competències bàsiques i de l’informe PISA.

Simó ha reiterat que són “dolents”, però ha afirmat que el sistema pot millorar “de manera prou ràpida” si es prioritza combatre la segregació i la pobresa infantil, ja que, segons ha dit, es comencen a veure “brots verds” en la millora de l’equitat del sistema.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari