Expulsats al Pakistan 14 membres d’una organització que enaltia el terrorisme, vuit d’ells residents a Catalunya

Segons la Policia Nacional, aquest grup revela un nou tipus d'amenaça greu per a la seguretat pública

Un dels pakistanesos detinguts per la Policia Nacional per enaltiment del terrorisme (Policia Nacional)

La Policia Nacional ha expulsat al Pakistan 14 individus detinguts el passat 6 de novembre per pertànyer a una organització d’origen pakistanès d’ideologia radical que enaltia actes terroristes. Set de les detencions van produir-se a Barcelona, una a Lleida, i la resta a València, Palma, Euskadi, Andalusia i La Rioja.

Segons la Policia, aquest grup revela un nou tipus d’amenaça greu per a la seguretat pública protagonitzada per individus, no vinculats a grups gihadistes com ara DAESH o Al-Qaida, però amb una interpretació de la religió musulmana molt intransigent i rigorista. A través de les xarxes socials exalcen la violència i idolatren les accions terroristes comeses pels seguidors d’aquesta organització.

Les expulsions s’han realitzat d’acord amb la Llei d’Estrangeria i després de l’autorització de l’Audiència Nacional, per la seva participació en activitats contràries a la seguretat nacional, després dels expedients corresponents sota la instrucció, el control i el seguiment de la Comissaria General d’Estrangeria i Fronteres. Aquestes infraccions molt greus comporten com a sanció l’expulsió i la consegüent prohibició d’entrada al territori espanyol. Tots eren immigrants irregulars.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari