L’informe PISA provoca un daltabaix polític

Els resultats de les proves de l’informe PISA han estat un daltabaix per al sistema educatiu català. El fracàs dels números va intentar ser maquillat pel Departament d’Educació, que es va excusar, entre altres coses, en el fet que hi havia una “sobrerepresentació de la immigració”. El secretari de Polítiques Educatives i el director general d’Innovació van ser les cares de la reacció, però la barbaritat era tan gran que va transcendir. La polèmica no es va fer esperar, i les acusacions de xenofòbia, racisme i excuses de mal pagador no van trigar. Les greus crítiques van fer que la cúpula del Palau de la Generalitat s’emprenyés molt amb el departament que lidera Anna Simó. Tant, que el mateix Pere Aragonès va fer una piulada dient que no valien excuses i va forçar la consellera Simó a fer el mateix.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari