L’alcalde de Salou lamenta que el pressupost del 2024 no inclogui cap partida per al Hard Rock

Pere Granados insinua que es posen "obstacles" per impedir que el projecte acabi sent una realitat

  Pere Granados, alcalde de Salou
  Pere Granados, alcalde de Salou

  L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha lamentat que la Generalitat de Catalunya no inclogui cap partida econòmica destinada al Hard Rock en els pressupostos del 2024. En un comunicat, el batlle ha expressat la seva disconformitat amb l’anunci fet per la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix, aquest dimecres al Parlament, quan va assegurar que els comptes no tindran cap partida vinculada al projecte.

  Segons ha defensat Granados, el Hard Rock és una iniciativa turística “diferenciada” que promou la desestacionalització del territori i la creació de llocs de treball. A la vegada, l’alcalde de Salou ha insinuat que es posen “obstacles” per impedir que el projecte acabi sent una realitat.

  (Visited 82 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari